zaterdag 9 juni 2012

Handvat 2.2

(http://designforeverone.howest.be , Ph: Pieter Michiels, Co-design team: Annelies Rollez, Cesar Vandevelde, Justin Couturon, Bart Grimonprez, Lieven De Couvreur, Jan Detand)
 ( http://designforeverone.howest.be, Ph: Pieter Michiels, Co-design team: Annelies Rollez, Cesar Vandevelde, Justin Couturon, Bart Grimonprez, Lieven De Couvreur, Jan Detand)
(http://designforeverone.howest.be, Ph: Pieter Michiels, Co-design team: Annelies Rollez, Cesar Vandevelde, Justin Couturon, Bart Grimonprez, Lieven De Couvreur, Jan Detand)


De grootste problemen bij de vorige versie van het handvat waren ten eerste, dat er te weinig ruimte was, bij het vasthouden, voor de vingers.
 Dit hebben we opgelost door op die plaats, het handvat deels te gaan vijlen. Zo werd een grotere ruimte gecreĆ«erd wat het vasthouden van de camera verbeterd.
Het tweede probleem is dat er een te grote ruimte zat tussen het onderste bevestigingsplaatje en de camera. Het handvat was dus eigenlijk wat 'te lang' om perfect aan te sluiten op de camera.
Dit zijn dus twee punten die in de volgende versie van het handvat zeker moeten aangepast worden.
Van daaruit zijn we vervolgens gestart met het aanpassen van het 3D model van het handvat. Dit zodat we zo snel mogelijk een nieuwe versie konden laten 3D printen.
Het onderplaatje werd dus wat dieper gelegd, en onderaan het handvat werd een stuk weggetrimd. Ook voor het vasthouden werd het 3D model aangepast.
Eenmaal deze dingen waren aangepast, werden de STL-files opnieuw doorgestuurd naar Bart om het stuk te laten 3D printen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten